anttalainen.com/suomi/pankki

 

Varainhoito tarkoittaa asiakkaan rahojen hukkaamista: Danske Bank (Sampo), Nordea, Osuuspankki

Kun pankin varainhoitaja saa asiakkaalta luvan käsitellä tämän rahoja, varainhoitajan rahojen määrä kasvaa varmasti mutta asiakkaiden varallisuus saa pienentyä. Seuraavassa kerrotaan lehtien uutisten mukaisesti kuinka Danske Bank (Sampo), Nordea ja Osuuspankki sekä näiden varainhoitajat hukkasivat yli miljardin euron verran asiakkaidensa rahoja mutta välistävetäjinä ottivat rahojen hävittämisestä ansaitsemattomat palkkiot. Varainhoitajan asiakkaalleen aiheuttamista vahingoista ei vastaa kukaan mutta virsumiehet ovat kaikkein vaarallisimpia. Keitä virsumiehet ovat ja miten niitä vastaan voi suojautua?

 1. danske_bank_666_varainhoito.html -- Varainhoito: Danske Bank (Sampo) hukkasi 420_miljoonaa euroa asiakkaiden rahoja Björn Wahlroos johtajanaan -- Seuraavassa kerrotaan lehtien uutisten mukaisesti kuinka paljon Danske Bank (Sampo) ja sen varainhoitajat Björn Wahlroos johtajanaan hukkasivat asiakkaiden rahoja ilman vastuun toteutumista ja kuinka paljon asiakkaat maksoivat rahojensa hävittämisestä varainhoitajille.
   
 2. nordea_666_varainhoito.html -- Varainhoito: Nordea-pankki hukkasi 715 miljoonaa euroa asiakkaiden rahoja Lars G Nordström johtajanaan -- Seuraavassa kerrotaan lehtien uutisten mukaisesti kuinka paljon Nordea-pankki ja sen varainhoitajat Lars G Nordström johtajanaan hukkasivat asiakkaiden rahoja ilman vastuun toteutumista ja kuinka paljon asiakkaat maksoivat rahojensa hävittämisestä varainhoitajille.
   
 3. osuuspankki_666_varainhoito.html -- Osuuspankki hukkasi 209 miljoonaa euroa asiakkaiden rahoja Antti Tanskanen johtajanaan -- Seuraavassa kerrotaan lehtien uutisten mukaisesti kuinka paljon Osuuspankki ja sen varainhoitajat Antti Tanskanen johtajanaan hukkasivat asiakkaiden rahoja ilman vastuun toteutumista ja kuinka paljon asiakkaat maksoivat rahojensa hävittämisestä varainhoitajille.
   
 4. varainhoito_666_yhteenveto_talouselama_lehti.html -- Talouselämä-lehti: Pankkien suuri rahastopuhallus ja mitkä rahastot olivat pahimmat rahansyöjät -- Talouselämä-lehti hankki tiedot kadonneista rahoista ja esitti selvin numeroin kuinka paljon rahastoja kaupitelleet varainhoitajat onnistuivat kadottamaan asiakkaidensa rahoja lyhyessä ajassa. Kun varainhoitajat eivät osaa pelata itse tyhjästä keksimillään rahastoilla, he eivät tosiasiassa osaa mitään muuta kuin hankkia itselleen palkkioita kelvottomien rahapeliensä välistävetäjinä. Näiltä varainhoitajilta ja näistä rahastoista rahat olisi pitänyt ottaa ajoissa parempiin peleihin. Valitettavasti sama koskee muitakin varainhoitajia, sillä varainhoito on tosiasioiden vastaiseen uskotteluun perustuvaa välistävetobisnestä, jossa asiakkaan etu on toissijainen ja jossa varainhoitajien tekniset ja matemaattiset tiedot eivät riitä edes alan ammattikirjallisuuden lukemiseen. Vain muutama ihminen koko maailmassa hallitsee nämä asiat.
   
 5. virsumiehet_666.html -- Virsumiehet -- Virsumiehet ovat aivan eri miehiä kuin Virsimiehet. Toistensa täydellisiä vastakohtia ja varsin usein myös naisia. Virsumiehet pelaavat yhteistä sopupeliään liigassa, jonka nimi on Käytäntö. Toisiaan vastaan he eivät koskaan pelaa ja he ilmoittavat voittaneensa kaikki pelinsä. Käytäntö ei ole jalkapalloliiga eikä se liity urheiluun millään tavoin. Virsumiehet ovat keksineet oman pelinsä ja sen säännöt itse. Suomen tekemillä kansainvälisillä sopimuksilla, lain määräyksillä, ihmisoikeuksilla ja tosiasioilla ei ole heille merkitystä. Tätä peliä pelataan suurella likaisella rahalla, joka ihan itsestään muuttuu puhtaan valkoiseksi.
   


anttalainen.com Helsinki Finland Europe (2719) -- | english | contact | fashion | offshore | suomi | galleria | lopettaneet | kartta | messut | pankki | tilauskeskus | yhteystiedot |