anttalainen.com/suomi/kartta/suomen_kartta.html

Suomen kartta

Seuraavien yritysten ja yhteisöjen sivuilta löytyy Suomen kartta:

About CIA Euroopan Unioni Infoplease Lonely Planet Merriam-Webster Sisäministeriö Museovirasto University of Texas Virtual Finland Yahoo.

Kartat on poimittu erikseen allaolevaan linkkiluetteloon, josta ne avautuvat suoraan linkistä. Ranskan, Espanjan, ja Italian kartta ovat omalla linkkisivullaan. Karttoja on yhteensä useita kymmeniä. Katso myös englanninkielistä linkkisivua, josta löytyvät maailman kaikki maat, niiden kartat, kuvia ja artikkeleita, Suomen kuntien hakupalvelua, josta löytyvät Suomen kunnat, niiden naapurikunnat, kartat, kuvia ja muita tietoja sekä Viron karttoja Viron kiinteistönvälittäjiä esittelevässä luettelossa.

Googlen karttahaku Suomen kartta

MAAILMAN KAIKKIEN MAIDEN KARTAT, KUVIA JA TIETOJA -- TODELLA HELPPOKÄYTTÖINEN TÄYDELLINEN LUETTELO SUOMEKSI!

 1. About.com CIA:n Suomen kartta Täysin sama kartta kuin CIA:lla. Suuret kaupungit ja strategisesti tärkeät pienemmät paikat. Tämä Suomen kartta kertoo mitkä paikkakunnat Suomessa ovat CIA:lle tärkeitä. Vertaa muihin karttoihin.

 2. About.com Suomen kartta, jossa ei ole mitään merkintöjä.Tämän kartan tulostamista ei ole rajoitettu.

 3. CIA Suuret kaupungit ja strategisesti tärkeät pienemmät paikat. Tämä Suomen kartta kertoo mitkä paikkakunnat Suomessa ovat CIA:lle tärkeitä. Vertaa muihin karttoihin.

 4. EU Euroopan Unionin suuri Suomen kartta suomeksi. Suomi ja naapurimaat, ei yksityiskohtia. Mittakaava, tiet, rautatiet ja monet suuret kaupungit puuttuvat. Joet ovat paikoillaan. Läänien kartoissa Suomen osat ovat liittoja.

 5. Infoplease Suomi ja naapurimaat, joista Venäjän ja Ruotsin puolelta nimetään eräät järvet ja joet. Kymmeniä kaupunkeja Suomesta mutta monet tärkeät kaupungit kuten Tampere puuttuvat.

 6. Lonely Planet Tämä Suomen kartta ei ole tarkoitettu suomalaisille vaan ulkomaalaisille matkailijoille. Siksi moni pikkukylä näyttää suurelta ja tärkeältä kaupungilta, jollaisia kartassa mainitaan yhteensä 25. Suomalaisten kannalta mielenkiintoisimmat kaupungit ja nähtävyydet ovat Lemmenjoki National Park, Pallas-Ounastunturi National Park, Kolovesi National Park, Olavinlinna Castle, Kristinestad, Jyväsklyä, Seinäjori ja Koupio.

 7. Merriam-Webster Sanakirjavalmistajan käsitys Suomesta. Kooltaan pieni Suomen kartta sisältää useimmat merkittävät kaupungit. Suomen vuoret ovat Mount Isosyöte, Mount Sorsa, Mount Naula ja Mount Haltia.

 8. Museovirasto Museoviraston tyhjä Suomen kartta, joka on tarkoitettu opetuskäyttöön täydennettäväksi. Myös kivikauden, pronssikauden ja rautakauden asutuskartta.

 9. Sisäministeriö PDF Ihan oikea suomalainen Suomen kartta, jossa ei kuitenkaan ole mitään hyödyllisiä tietoja tavallista karttaa tarvitseville. Suomen seutukuntien nimiluettelo ja näiden ääriviivakartta mutta ei mitään muuta.

 10. University of Texas: pieni kartta Jälleen sama tai melkein sama kuin CIA:lla. Selkeä ja sisältää mittakaavan.

 11. University of Texas: iso kartta Vanhanajan tyyliin tehty Suomen kartta. Paljon asiaa mutta epäselvä kuva.

 12. University of Texas: iso poliittinen kartta Vanhanaikainen kartta. Tällaisia karttoja käytettiin kouluissa kymmeniä vuosia sitten.

 13. Virtual Finland Suomen kartta Suomesta. Sisältää kaupungit ja tiet.

 14. Yahoo Tavallinen kartta, josta näkyvät myös korkeuserot. Epäselvä kuva, nimet näkyvät huonosti. Suomen tärkeimmät paikat ovat Pohjanmaa, Suomenselkä ja Lahti.

 15. Amazon Suomen karttoja löytyy myös maailman suurimman nettikirjakaupan hyllyltä. Tämä linkki ei sisällä kirjoja.

 16. Amazonin kirjat Suomesta Tässä ovat Amazonin Suomea käsittelevät kirjat. Kartat sisältyvät luetteloon.

 17. Amazonin Maailmankartastot In association with Amazon.com.

anttalainen.com/suomi/kartta/suomen_kartta.html
 


anttalainen.com Helsinki Finland Europe (2537) -- | english | contact | fashion | offshore | suomi | galleria | lopettaneet | kartta | messut | yhteystiedot |