<> #00027 >> anttalainen.com/suomi -- Helsinki Finland Europe (1567) -- | english | contact | fashion | offshore | suomi | galleria | lopettaneet | kartta | messut | tilauskeskus | yhteystiedot |
 
  • galleria -- Helsingin galleriat -- Galleriat ja taidegalleriat. Mikä tahansa taidegalleria löytyy tältä sivulta helposti. Galleriat kaduittain yhteystietoineen. Helsinki, Espoo, Vantaa. Helsingin galleriat, jotka eivät ole vain taulukauppoja. Kaikkien gallerioiden yksityiskohtainen esittely ja taiteilijatietojen haku. Muut yritykset samassa katuosoitteessa. Mitä 1920-, 1960- ja 1970-luvun tietosanakirjat kertovat "galleria"-hakusanalla? Mikä on galleria ja mikä on taidegalleria? Missä ovat Helsingin taidegalleriat? Tätä kirjoitettaessa Suomessa on viisi taidegalleriaa, Helsingissä ei ole yhtäkään. Tavoitteena on, että Helsinkiin saadaan ensimmäinen taidegalleria viimeistään neljänkymmenen (40) vuoden kuluttua.

  • kartta -- Suomi, Ranska, Italia, Espanja -- Suomen, Ranskan, Italian ja Espanjan kartta. Maailman kaikki valtiot sekä tiedonhaku niistä ovat englanninkielisillä sivuilla kohdassa "offshore". Erillisen offshore-luettelon tärkeyttä ei tarvitse korostaa niille, jotka sen jo muutenkin tietävät eikä niille, jotka eivät sitä tiedä. Englanninkielisten sivujen huolellisesti valituista linkeistä on heille kaikille merkittävää apua. Tämän jälkeen on tehty karttasivuilta löytyvä suomenkielinen MAAILMAN KAIKKIEN MAIDEN KARTAT, KUVIA JA TIETOJA -- TODELLA HELPPOKÄYTTÖINEN TÄYDELLINEN LUETTELO SUOMEKSI!

  • messut -- Suomen messut ja messukeskukset, matkamessut ja messupalvelut. -- Helsingin messukeskus, Helsinki. Wanha satama, Helsinki. Hartwall areena, Helsinki. Management Events International Oy Ltd, Helsinki. Business to business mediat, Helsinki. Forma-messut, Helsinki. Suomen asuntomessut, Helsinki ja muu Suomi. Hämeen messut, Hämeenlinna. Joensuun areena, Joensuu. Jyväskylän messut, Jyväskylä. Expomark oy, Jyväskylä. Kymenlaakson messut, Kouvola. Lahden urheilu- ja messukeskus, Lahti. Pohjois-Suomen messut, Oulu ja Rovaniemi. Satakunnan messut, Pori. Riihimäen messut, Riihimäki. Etelä-Pohjanmaan messut, Seinäjoki. Porin rakennusmessut, Pori. Tampereen messukeskus, Tampere. Turun messukeskus, Turku. Farma-messut, Turku. Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab, Vaasa ja Kokkola. Mediapro-messut, Vaasa, Kuopio, Oulu, Turku, Jyväskylä ja Rovaniemi. Messut.com on Suomen messukeskus internetissä.

  • tilauskeskus -- KTK-tilauskeskus -hakemisto, koko Suomi -- Espoon KTK oy, Heinolan KTK oy, Huittisten kuljetus oy, Iisalmen autotilaus oy, Jalasjärvi- ja Peräseinäjoki KTK osuuskunta, Pohjois-Karjalan KTK oy, Kak-kuljetuspalvelu oy, Kangasalan kuorma-autoilijat oy, Ab Karis Lastbilscentral - Karjaan Kuorma-autokeskus Oy, Kauhajoen kuljetus oy, Kauhavan seudun autoilijat oy, Kemin ajotilaus oy, Kiteen KTK-osuuskunta, Kokkolan autoilijat oy, Kotkan kuljetus, Pohjois-Kymen KTK osk, Savon kuljetus oy, Kuortaneen sora ja kuljetus oy, Kuusamon KTK oy, KTK Lahti osk, Laihian kuljetus oy, Lohjan KTK osuuskunta, Mikkelin autokuljetus oy, Keski-Suomen kuljetus oy, Oulun autokuljetus oy, Pieksämäen autokunta osuuskunta, Jakobstads-bilfrakt ab, Porin tilausajo oy, Kuljetuspudas oy, Raision Naantalin KTK oy, Rauman kuorma-autoasema oy, Lapin kuljetus oy, Napapiirin kuljetus oy, Seinäjoen KTK oy, Suomussalmen KTK oy, Hämeen kuljetus oy, Tampereen autokuljetus oy, KTK-Tornio oy, Läänin kuljetus oy, Kuljetusmestari oy, Nykarleby Lastbils Central Ab - Uudenkaarlepyyn Kuorma-auto, Oy Vaasan Kuorma-autopalvelu - Vasa Lastbilstjänst Ab, Vantaan rahtikeskus oy, Osk Äänekosken Kak (entinen Osuuskunta Äänekosken Kuorma-autokeskus). Koko Suomi.

  • yhteystiedot -- Yhteystiedot -- Tekniikan sähköpostiosoite, muut tekniikan yhteystiedot, tuotteet ja palvelut, murtamaton salakirjoitus, selaimella toimiva salausohjelma ja disclaimer.

Suomeksi

Suomen messut ja messukeskukset. Matkailumessut. Matka 2013, 2014, 2015 ja 2016. Suomen, Ranskan, Espanjan ja Italian kartta. KTK-tilauskeskukset. Helsingin galleriat. Helppokäyttöisessä linkkiluettelossa kaikki maat, valtiot ja hallinnolliset alueet, niiden naapurimaat, kartta, kuvia ja kirjoituksia. Uudenlainen DuckDuckGo-lintukirja, joka sisältää Suomen linnut kuvineen ja teksteineen. Tekniikan yhteystiedot, tuotteet ja palvelut.

  1. lintukirja_suomen_linnut_varikuvina.html -- Suomen linnut -- DuckDuckGo-lintukirja. Vanha 1950-luvun lintukirja Linnut värikuvina internetin uusin tiedoin ja kuvin. Kuvia, kirjoituksia ja linkkejä. Uudet nimet ja tieteelliset nimet on tarkistettu.
  2. maat_valtiot_naapurimaat_kartta.html -- Maat, valtiot ja hallinnolliset alueet sekä niiden naapurimaat. Kartta, kuvia ja kirjoituksia. -- Maahakemisto, joka sisältää 244 maata, valtiota ja hallinnollista aluetta linkkeineen. Maat ja niiden naapurimaat. Eräille alueille kuten esimerkiksi Euroopan Unionille ei kuitenkaan ole merkitty naapurimaita eikä kaikilla, kuten yleensä saarilla ole todellisia naapureita. Muuten tiedot ovat yksikäsitteisen selvät. Maan nimi, kartta, kuvia ja kirjoituksia kaikista maista sekä kaikkien naapurimaat.
  3. mika_on_galleria.html -- Mikä on galleria ja miksi taide sekä galleriat ovat tärkeitä -- Taiteen kulissijärjestelmän alimmalla tasolla on taiteilijan hankkima taidekoulutus. Seuraavalla tasolla ovat kehykset, mikäli teokset ovat kehystettävissä. Tämän yläpuolella on galleria ja ylimmällä tasolla lehden taidearvostelija. Arvostelija arvaa mitä joku toinen arvostelija sanoisi, jos arvostelija itse sanoisi sen, mitä toinen arvostelija tarvitsee sanoakseen sen, mitä arvostelija itse tarvitsee voidakseen sanoa riippumattoman mielipiteensä. Sellaisia henkilöitä, jotka tietäisivät taiteesta jotakin, ei juurikaan ole olemassa. Kuitenkin sellaisia, jotka tietävät taiteesta tietämisestä, on niin monia kuin on muitakin sellaisia, jotka oikein ajatellakseen kysyvät toisiltaan neuvoa. Oleellisinta on tietää mikä on kuvataiteen tärkein olemassaolon tarkoitus tulevaisuudessa. Oikea vastaus kerrotaan sivun lopussa.